Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise

2012.04.01. 23:05 engyus

Simple Plan Summer Paradise.jpgBár még csak április van, igazi nyári dallal és zenei videóval jelentkezett a Simple Plan. A francia-kanadai együttes egy igazán vidám és hangulatos újdonsággal rukkolt elő, amiből két verziót is készítettek. A Summer Paradise c. felvétel december 13-án jelent meg első ízben, mégpedig Ausztráliában. Ebben a változatban a szintén kanadai, K'naan is szerepet kapott. Két hónappal később, egészen pontosan február 28-án, a felvétel világszerte is megjelent, mégpedig a közismert rapper, Sean Paul közreműködésével. A Summer Paradise c. dal egyébként a Simple Plan negyedik, Get Your Heart On! címet viselő stúdióalbumának, negyedik kislemezeként jelent meg.

A tavaly júniusban kiadott album első kislemezdala a Can't Keep My Hands Of You volt, amit a népszerű Jet Lag és az Astronaut című dalok követtek. Ebből a felsorolásból is láthatjuk, hogy az együttes dalai a pop rock stílus minden formájában megjelennek az albumon. A dinamikus rockdalok és a lírai dallamok után a Summer Paradise ezúttal a mostanság olya közkedvelt reggae és ska dallamokat részesíti előnyben. Engem megleptek vele!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music simple plan klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek simple plan ft sean paul summer paradise simple plan ft sean paul summer paradise official music video simple plan ft sean paul summer paradise klippremier simple plan ft sean paul summer paradise videoklip simple plan summer paradise summer paradise

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr644354814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása