Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Simple Plan - Astronaut

2011.09.27. 22:53 engyus

A sokak által kedvelt kanadai Simple Plan a közelmúltban adta ki legújabb stúdióalbumát, Get Your Heart On! címen. A június 21-én kiadott nagylemez már a negyedik a rockbanda történetében. Hosszú várakozások után készülhetett el, de valahogy mégsem hozza a várt sikereket. A korábbi kedvező eladási listák után, most valahogy nem fogynak a Simple Plan lemezek.

Pedig nem egy rossz és hallgathatatlan albumról van szó, hiszen az együttes dalai pontosan ugyanolyanok, mint évekkel ezelőtt. A dallamok, a dalszövegek és a hangulat is megegyezik a korábbi időszak szerzeményeinek stílusával. Talán ez volna a baj? Nem úgy néz ki, hogy a nemrég kiadott albummal rekordokat fognak döntögetni, pedig a Natasha Bedingfield közreműködésével készített Jet Lag igazán remekül sikerült. Szeptember 19-én érkezett meg az album harmadik kislemezeként, az Astronaut című felvétel. Egy klasszikus rockballadáról van szó, egy tipikus Simple Plan dalról. De azt hiszem, ha a Jet Lag nem hódította meg a zenei világot, ez a dal sem fogja.

Mindenesetre a közelmúltban egy hangulatos klip is készült a kislemez mellé, amit az együttes a kaliforniai sivatagban forgatott. A Simple Plan új dalai valahogy még mindig a gimnáziumi éveket juttatják az ember eszébe, de azt hiszem a banda kitartó rajongói ezt nem bánják, és továbbra is lelkesen hallgatják a felvételeket.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music simple plan slágergyanús engyus astronaut simple plan astronaut simple plan astronaut official music video simple plan astronaut klippremier simple plan astronaut videoklip simple plan astronaut zene új kislemez dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr973261484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása