Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Yolanda Be Cool Ft Crystal Waters - Le Bump

2012.03.17. 23:07 engyus

le_bump_cover.jpegA 2010-es év egyik legnagyobb meglepetése és egyik legnépszerűbb slágere volt az ausztrál, Yolanda Be Cool nevű formáció We No Speak Americano című felvétele. Igazából nem is lehet nagyon megtalálni a hatalmas siker okát, az azonban biztos, hogy hihetetlenül népszerűvé vált a felvétel. Talán újdonságként hatott a zenekedvelő társadalomra a dal stílusa. Ez persze csak feltételezés! Mindenesetre műfajilag egy igen érdekes és újszerű dalról volt szó, ugyanis a slágerben klasszikus swing elemek keverednek a modernkori house és electro stílus jegyeivel. Azóta persze több hasonló vonású felvétel is készült az említett stílusjegyeket felvonultatva, de közel sem jutott el annyi emberhez mint a Yolanda Be Cool slágere.

Az ausztrál duó a tavalyi év végén új dallal rukkolt elő, ami természetesen követi a We No Speak Americanoból jól ismert swinges dallamokat. A Le Bump címet viselő újdonság ismételten napjaink elektronikus zenéjével próbálja vegyíteni a régi idők zenéjét. Ha engem kérdeztek megint csak egészen jól sikerült összehozni a merőben különböző műfajokat. A banda legújabb kislemezdalában egy világhírű énekesnő, Crystal Waters is szerepet kapott. Az amerikai előadó talán legismertebb dala az 1991-es Gypsy Woman című szám. Többször közreműködött már más zenészek felvételeiben, többek között Alex Gaudino közkedvelt slágerében, a Destination Calabria c. dalban is.  Most pedig úgy döntött a Yolanada Be Cool munkáját is segíti hangjával. A dal mellé két zenei videó is készült, a második a közelmúltban került bemutatásra.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek yolanda be cool ft crystal waters le bump yolanda be cool ft crystal waters le bump official music video yolanda be cool ft crystal waters le bump klippremier yolanda be cool le bump yolanda be cool új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr794322917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása