Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Avril Lavigne - Goodbye

2012.03.03. 22:30 engyus

avril-lavigne_goodbye.jpgKorábbi írásaimban többször említettem már hogy Avril Lavigne-ből az évek során igazi nő lett. Az egykori nagyszájú tiniből mára egy gyönyörű, érett és sikeres hölgy vált, aki tudatosan építi karrierét és saját vállakózását. Köztudott ugyanis hogy az éneklésen kívül Avril saját divatmárkával (Abbey Dawn) és parfümmel (Black Star) is rendelkezik. Talán azt is bátran elmondhatjuk, hogy 27 esztendős korára valamelyest sikerült megkomolyodnia, de a fiatalos életkedve és mosolya természetesen a régi. Negyedik stúdióalbumát tavaly március 4-én mutatta be Goodbye Lullaby címmel, amely már szintén jóval komolyabb hangvételűre sikeredetett.

A nagylemez első kiadott dala a What The Hell című sláger volt, melyet a Smile követhetett. Legutóbb pedig egy sokkal érzelmesebb és lírai dal jelenhetett meg az album kislemezeként. Ez volt a Wish You Were Here. Ezek a dalok is jól tükrözik azt, hogy Avril főként két stílusban érzi otthon magát. Az egyik a vidám, szókimondó és dinamikus poprock melyekkel már karriere kezdetén is számos rajongót szerzett. Elég ha a Girlfriend vagy a Skater Boi című dalokra gondolunk. De ezzel szemben Avril előszeretettel ír érzelmes és lírai dalokat is, melyek sokkal nyugodtabbak és komolyabb mondanivalóval rendelkeznek, mint az előbb felsorolt slágerek. Ugye senkinek sem kell bemutatni a méltán népszerű Nobody's Home, vagy a When You're Gone c. felvételeket?

Mint látjuk a kanadai popsztár aktuális lemezén is megvan ez a kettősség. Avril legújabb klipje pedig ezúttal a líraibb irányvonalat képviselő dalhoz készült. Az énekesnő Goodbye c. szerzeménye mellé készített egy ötletes és egyéni zenei videót, mellyel rajongóinak szeretne köszönetet mondani. A videó elején az énekesnő megköszöni a rajongók hihetetlen támogatását és megemlíti, hogy túl van nagyszabású turnéja utolsó koncertjén is. A rövid monológ után pedig megtekinthetjük a különleges zenei videót, melyet az énekesnő kedvenc fotósával és jó barátjával Mark Lidd-del készített el egy hotelszobában. A klip egy végtelenül egyszerű és kis költségvetésből készült videó. De ehhez a dalhoz nem is kell több! Avril elmondása szerint ez az eddigi legérzelmesebb szerzeménye, amit volt férjéről írt. Szóval a dalt csupán egy egyszerű szóval tudnám jellemezni: szép!

Szólj hozzá!

Címkék: zene avril lavigne music goodbye klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek avril lavigne goodbye avril lavigne goodbye klippremier avril lavigne goodbye official music video avril lavigne goodbye videoklip avril lavigne goodbye új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr774287088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása