Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Avril Lavigne - Wish You Were Here

2011.09.10. 19:33 engyus

Avril Lavigne korábbi lemezein is megszokhattuk már, hogy a dinamikus rockos slágerek jól megférnek együtt a lassú, lírai és melankolikus felvételekkel. Sokan a jól ismert, szókimondó pörgős dalai miatt kedveleik a kanadai énekesnőt. Sokan pedig épp ellenkezőleg, a kellemes hangvételű szomorkodós felvételei miatt. Az elmúlt időszakban megjelent What The Hell és Smile c. felvételek után, hamarosan megérkezik Avril legújabb nagylemezének első lírai felvétele is.

A mára már sokat komolyodó szőke énekesnő negyedik stúdióalbuma Goodbye Lullaby címmel jelenhetett meg március elején. A már említett eddigi kislemez igazán sikeres lett, főként a debütáló felvétel, a sokak által kedvelt What The Hell. Szeptember 26-án pedig bemutatkozik az album harmadik kislemezdala is, a Wish You Were Here c. felvétel. A lírai és érzelmekben gazdag dal Avril és a jól megszokott producerpáros, Max Martin és Shellback munkája nyomán készülhetett el. A hivatalos zenei videó a tegnap nap folyamán debütálhatott világszerte. A klip augusztusban került leforgatásra Marc Webb rendezésében. A videó főszereplője természetesen Avril, aki ezúttal színészi képességeit megvillantva, mély átéléssel játssza el a rá szabott szerepet.

Szólj hozzá!

Címkék: zene avril lavigne music napi music slágergyanús engyus wish you were here avril lavigne wish you were here avril lavigne wish you were here official music video avril lavigne wish you were here klippremier avril lavigne wish you were here videoklip avril lavigne wish you were here új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr113216577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása