Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Gabriella Cilmi - Vicious Love

2012.01.24. 22:17 engyus

Gabriella cilmi.jpgEmlékszünk még arra a gyönyörű és kellemes hangú fiatal ausztrál lányra, aki 2008-ban lenyűgözte a világot Sweet About Me című dalával? Gabriella Cilmi hosszabb csend után visszatért és bemutatta legújabb dalát és klipjét. Eddigi legnagyobb slágere a Sweet About Me volt, de On a Mission című slágerét is sokan szerették.Eddig két albuma jelenhetett meg. Az első Lessons To Be Learned címen 2008-ban, majd két évvel később következett a második album Ten címen.

Két esztendő után hamarosan új stúdióalbummal jelentkezik Gabriella Cilmi. A tehetséges énekesnő tavaly októberben kezdett el dolgozni harmadik nagylemezén. Úgy néz ki az új korong egészen más lesz majd mint a Ten címet viselő elődje. Január 20-án meg is jelent az első kislemez, a Vicious Love c. dal. A kellemes dal mellé már videoklip is készült, ami a felvétellel egy időben debütálhatott a You Tube-on. A zenei videó készítése Sam Wrench nevéhez fűződik. Mindenképpen érdemes meghallgatni ezt a remek és könnyed felvételt!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music gabriella cilmi klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek gabriella cilmi vicious love gabriella cilmi vicious love official music video gabriella cilmi vicious love klippremier gabriella cilmi vicious love új dal 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr153745205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása