Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jason Mraz - I Won't Give Up dalpremier

2012.01.05. 00:05 engyus

Kevés olyan dal született az elmúlt évek során, ami egy csapásra slágerré változott és még évek múltán is a legközkedveltebb felvételek között tartják számon. Jason Mraz 2008-ban megjelent I'm Yours című szerzeménye egészen biztosan beletartozik az imént említett kategóriába. Az elképesztően sikeres dalt még ma is számos zenekedvelő hallgatja és dúdolja önfeledten. Nos jó hír számunkra, hogy Jason Mraz hamarosan új dalokkal és új albummal tér vissza.

Négy év telt el a cseh felmenőkkel rendelkező amerikai énekes harmadik stúdióalbumának megjelenése óta. A We Sing. We Dance. We Steal Things című album azóta több mint másfél millió példányban kelt el világszerte. Az I'm Yours c. sláger pedig 67 hetet töltött a Billboard Hot 100-as listáján. Nehéz lesz felülmúlni ezt a sikert, de közel sem lehetetlen. Mraz valamikor az idei évben adja ki legújabb nagylemezét. Egyelőre még nem sokat tudni az énekes visszatérő albumáról, de ha hinni lehet a pletykáknak, az új dalok gitár és zongora szólamokra épülnek majd. A készülő album első kislemezdala I Won't Give Up című felvétel január 2-tól már hivatalosan is letölthető. Jason Mraz tehát visszatért, méghozzá egy nem is akármilyen gitárballadával. Valószínűleg hamarosan elkészül a dal zenei videója is, melyet kíváncsian várunk, ahogy a készülő nagylemezt is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jason mraz klippremier zenei videók slágergyanús engyus music videos új klipek jason mraz i won t give up dalpremier jason mraz i won t give up official song jason mraz i won t give up dalpremierjason mraz i won t give up single jason mraz új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr503520494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása