Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor '11 # 15. - Közeleg a vég!

2011.12.11. 14:11 engyus

Amerikában ezúttal Michael Jackson estet tartottak. Az X Factor versenyzői a zenei ikon dalait énekelték el. Persze ismételten egyéni produkciók születtek, azaz mindenki a maga stílusára próbálta a slágereket. A legrosszabbul Marcus Canty produkciója állta meg a helyét, ugyanis a Pretty Young Thing című felvételt annyira túlmodernizálták, hogy elvesztette hitelességét. Szegény nézők egy Usher koncerten érezhették magukat, mert inkább hasonlított a dal a rapper egy felvételére. A fiatal Rachel Crow sem találta most a hangokat. Kicsit olyan volt, mintha végig rossz hangnemben énekelt volna. Gondoltam meg is vannak a párbajozó felek de tévedtem... Astro megint szöveget varázsolt egy remek dalból de jó ez nekünk? Persze ez az USA ne feledjük. Josh Krajcik és Chris Rene nem hozott semmi újat az este során, hozták a magabiztos előadást. Nálam ismét Drew és Melanie nyerték a döntőt! De csak nálam. Az nem meglepő hogy Melanie-ért odavan a közönség, hiszen tényleg elképesztő. De az hogy a műsor végén Marcus mellett Drew-nak kellett párbajoznia az egyszerűen hihetetlen. Astro kapta a legkevesebb szavazatot és így ő párbaj nélkül távozott. A fent említett két versenyző megmérettetését pedig nagy meglepetésre nem Drew nyerte... Simon is kikelt magából, és nem igazán tudta hová tenni a dolgot, ahogy nagyon sokan.

Angliában elérkeztünk az elődöntőhöz ahol már csak négy versenyző lépett színpadra. Marcus Collins, Amelia Lily, Misha B és a Little Mix. Mindenki dupla produkcióval próbálta bebiztosítani a helyét a a nagy fináléba. Meglepetésre ezúttal talán Marcus volt a leggyengébb. Talán túl magabiztos volt a dolgában és a döntőre tartalékolt? Amelia és a Little Mix is mindent bele adott, ahogy Misha B is, aki ezúttal egészen jól szerepelt. A műsor végén pedig mindennek ellenére kiderült, hogy ő kapta a legkevesebb szavazatot, így párbaj nélkül esett ki és végzett a show negyedik helyén.

Az amerikai X Factor videóit itt nézhetitek meg: The X Factor US 2011 Live Show 6.

A brit széria elődöntőjének dalait itt találjátok: The X Factor 2011 Live Show 9.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor usa x factor 2011 x faktor 2011 hungary angol x factor marcus collins x factor melanie amaro x factor amelia lily x factor x factor 11 15 kozeleg a veg little mix drew x factor melanie amaro

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr563455318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása