Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Maverick Sabre - I Need

2011.11.22. 23:38 engyus

Sokan szidják a mai popzenét. Legtöbbeknek igaza is van, de azért vannak a könnyűzenei palettának egészen jó oldalai is. Ilyen például változatossága és sokszínűsége, hiszen megannyi stílus és dallam keveredik a manapság oly gyakran hallgatott dalokban. Valamint szerencsére időről-időre új előadók is felbukkannak a toplistákon, beírva magukat a zene nagy könyvébe. Ilyen újoncnak számít az angol Maverick Sabre is, aki a következő évben jelenteti meg első albumát.

A 21 éves Maverick Londonban született, de gyerekkorában szüleivel Írországba költöztek. A tehetséges fiú itt ismerkedett meg a zenével és itt töltötte iskolás éveit. Zenei karriere miatt azonban vissza kellett térnie a brit fővárosba. Kezdetben más előadók dalaiban közreműködött. Például Professor Green januári, Jungle címet viselő felvételében is, ami a brit toplista 31. helyéig jutott. Márciusban aztán Maverick is megjelentette első korongját The Lost Words címen, ám ez csak egy közép lemezvolt.

De első igazi albumára sem kell már sokat várni, hiszen január 30-án megjelenhet debütáló nagylemeze, Lonely Are The Brave címen. Az első kislemez már nyáron napvilágot látott, Let Me Go címen. A második single pedig a közelmúltban, november 4-én került bemutatásra. Az I Need című felvétel egy kellemes hangzással és dallammal rendelkező szerzemény, amit különlegesség tesz az előadó egyedi hangja. A soul, r&b és folk stílusjegyeket is tartalmazó dal jelenleg 31. a brit toplistán, de volt már ettől előkelőbb pozícióban is. A klip már jóval a dal előtt megérkezett. Érdemes megnézni és természetesen a dalt se felejtsétek el meghallgatni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music maverick klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek maverick sabre i need maverick sabre i need official music video maverick sabre i need klipp maverick sabre i need single sabre i need új dalok új dalok 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr103404795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása