Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Matt Cardle - Starlight

2011.11.09. 18:30 engyus

A brit zenészek nagyon serényen dolgoznak mostanság, hiszen nem győzöm kapkodni a fejem az újabbnál újabb angol felvételek felé. Egymást követik az új dalok és klipek. Főként az egykori X Factor üdvöskékre jellemző ez a serénykedés. Ilyen például a tavalyi X Factor nyertese, a nemrég még szobafestőként dolgozó, Matt Cardle is.

A szerénységéről és visszafogottságáról megismert énekes a közelmúltban mutatta be első igazi debütáló felvételét, Run For Your Life címen. Az akkori felvétel az októberben megjelent debütáló nagylemez, a Letters c. album második kislemezeként jelent meg. (Az első single a tehetségkutató döntőjében előadott When We Collide című dal volt.) A felvétel nem alkotott túlságosan maradandót, sem az emlékezetben, sem a toplistákon. Azonban hamarosan, egészen pontosan december 4-én érkezik az újabb Matt Cardle dal, Starlight címen. Az újdonság ezúttal nem egy lírai ballada, hanem egy mozgalmasabb, élettel teli felvétel, amivel Matt talán nagyobb sikereket érhet el. Szerintem egész jó lett! A dalhoz már elkészült a zenei videó is, melyet a cikk után tekinthettek meg.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music starlight klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos matt cardle új klipek matt cardle starlight matt cardle starlight official music video matt cardle starlight klippremier matt cardle starlight új dal x factor matt cardle x factor nyertes x factor nyertesek

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr663366429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása