Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Matt Cardle - Run For Your Life

2011.09.06. 23:24 engyus

Nemsokára kiderül, hogy a legutóbbi X Factor győztese tud-e maradandó alkotni! Hiszen a győzelem után csak Leona Lewis és Alexandra Burke volt képes további sikereket elérni és a zenei élet krémjében maradni. Legtöbbször a show második és harmadik helyezettjei hódították meg a toplistákat, a győztesek pedig hamar feledésbe merültek. Hamarosan a 2010-es brit széria győztese, Matt Cardle is saját albummal rukkol elő, amely igen remek zenei csemegének ígérkezik.

A szerénységével és kiváló énekhangjával hódító szobafestő magabiztosan és megérdemelten nyerte meg a versenyt. Csak idő kérdése volt, mikor lesz kész Matt debütáló albuma. Hála az égnek nem csapták össze, nem siették el és október 17-től már megtalálható lesz a lemezboltok polcain, a Letters című nagyelemez. Az X Factor után már megjelent az album első kislemeze, a When We Collide című dal, ami igazából a Many of Horror c. Biffy Clyro felvétel feldolgozása.

Az új albumon a Matt stílusához is közel álló lassú, és melankolikus dalok lesznek többségben. Aki kedveli a Coldplay és Adele zenéjét, annak biztosan bejön majd ez az album is. Egyébként a lemez egyik dalának társszerzője pont Adele volt. Hamarosan a második kislemez is megérkezik majd, ami már nem feldolgozás, nem egy átirat, hanem Matt Cardle első saját felvétele, a Run For Your Life című dal. Első hallásra remek, közkedvelt sláger lehet belőle, és a brit Top 40 első helyezése már így is majdnem biztosra vehető. A felvétel hivatalos klipje tegnap került bemutatásra, amiben természetesen kedvenc szobafestőnk is szerepel. Valószínűleg az első élő előadásra majd az X Factor első döntőjében kerülhet sor.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor napi music slágergyanús engyus matt cardle matt cardle run for your life matt cardle run for your life official music video matt cardle run for your life klippremier matt cardle run for your life video x factort matt cardle run for your life x factor winner győztes run for your life matt cardle letters

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr693207860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása