Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jason Derulo - It Girl

2011.08.18. 09:59 engyus

Augusztus 19-én jelenhetett meg Jason Derulo legújabb kislemezdala, az It Girl címet viselő felvétel. Az újdonság a fiatal előadó második stúdióalbumának, második kislemezeként került kiadásra. Az új nagylemez szeptember 16-án kerül majd a boltokba és válik elérhetővé világszerte, Future History címen.

Az album elsőként bemutatott  c. felvétele sokkal jobban szerepel már eddig mint arra számítani lehetett. Számos zenei listán az élvonalba tornászta magát, ráadásul Európa legjelentősebb slágerlistájának, a brit Top 40-nek  az első helyét és meghódította. Úgyhogy én már nem merek semmit mondani. Lehet hogy most megjelent lassú tempójú R&B felvétel még többre viszi. A napokban jelent meg a Colin Tilley által rendezett zenei videó, amit a közelmúltban forgattak le Malibu szigetén, a Csendes-óceán partján.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music it girl napi music slágergyanús engyus jason derulo jason derulo it girl jason derulo it girl official music video jason derulo it girl klippremier jason derulo it girl videoklip jason derulo it girl single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr173162182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása