Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Nicole Scherzinger - Wet

2011.08.04. 19:58 engyus

Nicole Scherzinger kétségtelenül jól döntött, amikor szakított egy kicsit a Pussycat Dolls világával, és szólókarrierbe kezdett. Bár debütáló albumának munkálatai már-már annyira hosszúra nyúltak, hogy sokan kételkedni kezdtek a szólólemez megvalósulásában. Aztán idén tavasszal azonban pont került az ügy végére, hiszen március 18-án megjelent Nicole első, Killer Love címet viselő nagylemeze. Elmondhatjuk hogy az album eddigi dalai egészen jól szerepeltek a slágerlistákon, közkedveltté váltak Európa szerte. Gondoljunk itt a Poison, a Don’t Hold Your Breath és a Right There c. felvételekre, melyek egytől egyig a brit toplista élvonalában szerepeltek. Ezzel együtt többen kritizálták Nicole dalait, ugyanis sokan a kortárs popcsillagok felvételeinek koppintását vélik felfedezni a Killer Love slágereiben.

Beyoncé, Britney Spears, vagy Rihanna hasonló dalai ide vagy oda, azért egészen remek korong került kiadásra márciusban. Augusztus 29-én pedig megérkezik az album negyedik kislemez, a Wet című felvétel. A dance elemekkel tarkított popdalból is hamar toplistás sláger lehet. Az Amerikában hamarosan elinduló X Factor újdonsült mentora tegnap mutatta be a dalhoz készült zenei videót, amely az MSN videómegosztóján debütált. A klip láttán azért egy kicsit irigykedhetünk a Lewis Hamiltonra :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music wet nicole scherzinger napi music slágergyanús engyus nicole scherzinger wet nicole scherzinger wet official music video nicole scherzinger wet klippremier nicole scherzinger wet videoklip nicole scherzinger wet new single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr583126305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása