Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Nicole Scherzinger - Don’t Hold Your Breath

2011.02.10. 22:12 engyus

Épp a múlt hónap végén írtam Nicole Scherzineger újdonságairól Nektek. Az ősszel debütáló Poison c. sláger után új dalok tűntek fel a világhálón, melyek közül én hármat mutattam be. Ezek közül is elsőként, a Don’t Hold Your Breath fog megjelenni.

Ahogy számítani is lehetett rá, Nicole javában készülő első szólóalbumának következő kislemeze a Don’t Hold Your Breath c. felvétel lesz, ami várhatóan március 20-án jelenhet meg. Az album elvileg Her Name Is Nicole címen kerül majd a lemezboltok polcaira, de lehet, hogy egy merőben más címmel találkozunk majd.

A hivatalos zenei videó már most elkészült. Az énekesnő sokkal természetesebben és szebben néz ki az új videóban, mint a Poison klipjében, ahol szerintem egy kicsit túl volt modernizálva. Nicole ezúttal sokkal nőiesebben mutat a kellemes hangulatú klipben. Persze azért a dal sem rossz!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus nicole scherzinger dont hold your breath nicole scherzinger dont hold your breath official music video nicole scherzinger dont hold your breath new:single 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr762652629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása