Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Take That - When We Were Young

2011.07.14. 20:47 engyus

Nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi évben visszatérő Take That nagyon rákapott a filmzenékre. Legutóbb megjelent Love Love című daluk a júniusban bemutatott X-Men: First Class c. mozifilm egyik betétdala volt. Hamarosan pedig megjelenik az együttes újabb felvétele, ami ezúttal az októberben debütáló, A három testőr (The Three Musketeers) című film egyik betétdala lesz.

Június 10-én került a boltokba a Take That első középlemez, Progressed címen. Május 11-én jelent meg a fentebb említett Love Love c. kislemez. Augusztus 22-én pedig hivatalosan is bemutatásra kerül a második single is, a When We Were Young c. felvétel. A dal az Alexandre Dumas regényéből készült legújabb filmváltozat betétdala is egyben. A három testőr 3D című filmben többek között Orlando Bloom és Milla Jovovich is szerepet kapott. Tegnap debütálhatott az új Take That dal zenei videója melyet az együttes júniusban forgatott a londoni Wembley Stadionban.

Szólj hozzá!

Címkék: take that take that when we were young take that when we were young official music video take that when we were young klippremier take that when we were young dal single take that when we were young a árom testőr take that when we were young the three musketeers

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr503068136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása