Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Take That - Love Love

2011.05.28. 18:20 engyus

A britek kedvenc fiúbandája bebizonyította, hogy érdemes volt újra összerántani a bandát. A Take That ismét a siker útjára lépett. A tavaly novemberben kiadott Progress címet viselő nagylemez remekül helytállt. A kislemezként is megjelenő The Flood és Kidz című felvételek pedig Európa szerte nagy kedvenccé váltak.

Az együttes úgy döntött kiadja a stúdióalbumra fel nem került felvételeket is. Ezeket az új dalokat pedig egy középlemez megjelentetésének segítségével kívánják megosztani a rajongóikkal. Az EP június 10-én fog megjelenni Progressed címen.

A lemezen nyolc friss szerzeményt hallgathatunk majd meg. Közülük is az egyik legjobb, a május 11-én kiadott Love Love c.- dal. Az újdonság az X-Men: First Class című mozifilm főcímdalaként is felcsendül. Tegnap a zenei videó is bemutatásra került a Take That hivatalos weboldalán és a You Tube-on.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music take that napi music slágergyanús engyus take that love love take that love love official music video take that love love klip take that love love klippremier take that love love video love love

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr382939318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása