Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Owl City - Alligator Sky

2011.05.06. 22:32 engyus

Már sokan ismerjük Adam Young, Owl City elnevezésű egyszemélyes zenekarát. Ahogyan sokan ismerjük a megnyugtató és kellemes hangzásvilágot is, amelyet a kiváló zenész dalai képviselnek. Az electropop és szintipop dalokban jeleskedő Owl City hamarosan új albummal jelentkezik.

Az Owl City harmadik stúdióalbuma eredetileg már május 14-én megjelent volna. Azonban Adam Young úgy döntött, hogy csak június 14. napján dobja piacra az All Things Bright And Beautiful címet viselő nagylemezt. Az album legelső kislemeze és egyben előfutára, az Alligator Sky címet viselő felvétel, amely április12-én válhatott hivatalosan is elérhetővé. A dal három verzióban is elkészült. A hivatalos változatban Young mellett egy kaliforniai rapper, Shawn Chrystopher is közreműködik. De az interneten megjelent a  B.O.B. közreműködésével készült verzió is.

A fülnek oly kellemes dal zenei videója a mai nap folyamán debütált a világhálón. Az újdonság klipje hozza a megszokott Owl City videók misztikus, kissé futurisztikus és mesebeli stílusát. Érdekes érzetet kelt az apokalipszis utáni hangulat és képi világ megjelenítése. Gondoljatok csak bele, mit éreznétek, ha egyedül maradnátok az egész bolygón?

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus owl city owl city alligator sky owl city alligator sky official music video owl city alligator sky klippremier owl city alligator sky videoklip alligator sky owl city alligator sky újlemez új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr792883637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása