Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lady Gaga - Judas

2011.05.05. 22:22 engyus

Kíváncsian vártuk a legújabb Lady Gaga klipet, vajon miként fog bennünket ismételten sokkolni napjaink legnépszerűbb előadója. Jelentem az elmúlt órákban hivatalosan is megérkezett a Judas című Gaga-dal zenei videója. A klip ismét tartalmaz érdekes jelenteket, de a megszokott zenei videókhoz képest jóval visszafogottabb lett.

Az énekesnő hamarosan megjelenő, Born This Way című albumának második kislemeze, Judas címen jelenhetett meg április 15-én. A dalt Lady Gaga és a közismert zenei producer és dalszövegíró, RedOne szerezte. A Judas c. felvétel hasonló elemeket tartalmaz, mint a korábban megjelent Poker Face, Love Game, Bad Romance, vagy az Alejandro. Stílusát tekintve a dance műfajába sorolható, de a techno, a pop és a dubstep hatásai is fellelhetőek benne.

A dal egy olyan nőről szól, aki egy őt már többször elárult férfiba szerelmes. Ezt az árulást Gaga, a Bibliában szereplő Júdás történetével kapcsolja össze. Éppen ezért az április elején készített zenei videó is ezekre a szálakra épül. A klip Gaga és Laurieann Gibson közös rendezése. Lady Gaga, Mária Magdolnát alakítja a videóban. Júdás szerepét pedig a The Walking Dead című sorozatból ismert Norman Reedus játssza.

A klip kissé visszafogottabb az eddigieknél, ám így számos kompromittáló és megosztó jelenttel szolgál. Már a dal megjelenése után éles bírálat fogalmazódott meg a Katolikus Ligában, a keresztény jelképek használata és a Biblia sajátos feldolgozása miatt. De hát mint mondani szoktam, Rátok bízom mit gondoltok a klipről!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music lady gaga judas napi music slágergyanús engyus lady gaga judas lady gaga judas official music video lady gaga judas klippremier lady gaga judas videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr782880945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása