Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Rihanna ft. Britney Spears - S&M (Remix) Dalpremier

2011.04.11. 16:50 engyus

Tegnap óta szinte izzanak az internetes zeneportálok, zenei blogok és fórumok. Ugyanis Rihanna a Twitteren keresztül jelentette be, hogy legutóbbi, S&M címet viselő kislemezdalából új remixet készített, ami hamarosan meg is jelenik. Mégpedig a mostanság újra igen népszerű Britney Spears közreműködésével.

Lady Gaga után talán Rihanna és Britney a legnépszerűbb a mai popzene hölgy képviselői között. Szinte mindennap hallunk róluk valami újat, sorra jelennek meg új dalaik és klipjeik. Rihanna legutóbb január 21-én jelentetett meg kislemezt, mégpedig a nagy port kavart S&M c. slágert. A dal és a videoklip a világ számos pontján botrányt kavart és betiltásra került, mégis (vagy épp ezért?!) számos rajongója akad. Ezt a sikert Rihanna is érzékelte és nemrég új remixet készített a dalból. Ehhez a felvételhez Britney Spears segítségét kérte.

A két popdíva közös felvétele nagy meglepetésre már a mai nap folyamán debütálhatott egy tengerentúli rádióban. Megvallom őszintén nekem jobban tetszik az eredeti változat, ami nem azt jelenti hogy az új verzió nem jó, és nem lesz sikeres. De talán a Billboard Hot 100-as listájának második helyére nincs újra esélye a népszerű dalnak!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus rihanna ft britney spears sm remix dalpremier rihanna ft britney spears sm remix official new song rihanna ft britney spears sm remix rihanna ft britney spears sm remix új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr112817817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása