Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

30 Seconds To Mars - This Is War

2011.04.07. 19:26 engyus

Hosszas várakozások után a napokban végre debütálhatott a 30 Seconds to Mars legújabb videoklipje. Az amerikai rockbanda már tavaly áprilisban, azaz egy évvel ezelőtt elkészítette a This Is War c. felvétel klipjét. A bemutatásra azonban csak most került sor!

Jared Leto és társai 2009-ben jelentették meg szintén This Is War című harmadik stúdióalbumukat. Az első kislemez a Kings and Queens volt, ami talán az album legismertebb dala lett. Ezt a Closer To The Edge és Hurricane követte. Mindegyik dalhoz készült zenei videó, azonban a Hurricane c. dal klipjét nem mutattam be a blogon. Számos országban betiltották, az MTV sem játszotta és igen sok probléma adódott vele. A korhatáros videót most itt megtekinthetitek!

A Kings and Queens után került piacra a címadó This Is War, ami az album második kislemez volt és 2010. májusában jelent meg. A videoklip mégis csak most kerülhetett bemutatásra. A dal nagyon jó, és komoly mondanivalója van, ami már a címből is látszik. A klip pedig szintén sokatmondó, ami két változatban került fel a You Tube-ra. Jared Leto és zenekar többi tagja ezúttal amerikai katonákat alakítanak Afganisztánban. Az Edouard Salier által rendezett klip, remek képsorokat tartogat számunkra, és az sem baj, ha egy kicsit elgondolkodunk a videó megtekintése után. Szükségünk van Nekünk erre a sok háborúra? Mi lesz ezek következménye a jövőben? Miért háborúzik az emberiség?

Szólj hozzá!

Címkék: zene music 30 seconds to mars napi music slágergyanús engyus this is war 30 seconds to mars this is war 2011 30 seconds to mars this is war 30 seconds to mars this is war official music video 30 seconds to mars this is war klippremier 30 seconds to mars this is war videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr162807874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása