Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kat Deluna - Dancing Tonight

2011.03.28. 19:51 engyus

Kat Deluna továbbra is erőteljesen azon munkálkodik, hogy végre valami nagyot dobbantson a zeneiparban. A dominikai felmenőkkel rendelkező énekesnőről legutóbb decemberben hallhattunk, Party O’Clock című dala kapcsán. Az akkori dal, legújabb lemezének második singlejeként érkezett meg. Ezt az Akonnal közösen készített Push Push c. dal előzhette meg még a nyár folyamán.

A minap pedig közkinccsé vált Kat Deluna második, Inside Out címet viselő albumának második kislemeze is. Az új felvétel címe Dancing Tonight. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a lemez előző dalai. Sokkal energikusabbnak és élvezhetőbbnek tűnik így az első hallgatások után. Nemrég a Kat Deluna rajongók élesen bírálták Jennifer Lopezt, miután kiadta On The Floor c. dalát. Szerintük J. Lo felvétele nagyon hasonlít Kat dalaihoz és stílusához, főleg a Party O’Clock-hoz. De ha már itt tartunk, a Dancing Tonight klipje nekem pedig egyöntetűen J. Lo és Pitbull legújabb slágerének klipjére hajaz. Most akkor hogy is van ez? :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kat deluna napi music slágergyanús engyus kat deluna dancing tonight kat deluna dancing tonight official music video kat deluna dancing tonight klippremier kat deluna dancing tonight videoklip dancing tonight

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr602779828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása