Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Yasmin - Finish Line

2011.03.08. 22:08 engyus

Mielőtt tegnap lezártam a 2011 Reménységei rovatomat, gondolkodóba estem, hogy írjak-e a brit Yasmin-ról, mint az év egyik várható nagy meglepetése. Aztán eszembe jutott, hogy már két ízben is írtam róla a múltban, ezért kihagyom. Először a Devlinnel közösen elkészített, Runaway című dal kapcsán. Decemberben pedig Yasmin első saját dalát és videoklipjét is bemutattam.

Az 1988-as születésű Yasmin Shamhir nem csak az éneklésben, de a dal- és zeneszerzésben, valamint a DJ szakmában is jeleskedik. A manchesteri lány nevéből is jól látszik, hogy perzsa felmenőkkel rendelkezik. Édesapja iráni származású, de édesanyja angol. 19 éves korában döntötte el ténylegesen, hogy a zenével szeretne foglalkozni. Így az egyetemet hátrahagyva Londonba költözött, ahol kezdetben DJ-ként jeleskedett.

Énekesi pályája valójában tavaly októberben indult a már említett Runaway címet viselő dallal. Majd pedig kiadta első saját kislemezét, On My Own címen. A felvétel január 30-án debütálhatott. Meglepetésre csupán a brit slágerlista 39. helyéig jutott, pedig egy nagyon kellemes dalról van szó. Hamarosan, egészen pontosan május 8-án megérkezik a gyönyörű énekesnő második felvétele, Finish Line címen. A dal után, tegnap már a hivatalos zenei videó is felkerült a világhálóra. A zenei videó amiben Yasmin még mindig elbűvölő! Valaki nem tudja a telefonszámát esetleg? :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus yasmin yasmin finish line yasmin finish line official music video yasmin finish line klippremier finish line

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr252723319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása