Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Usher - More

2011.03.04. 23:24 engyus

Megmondom őszintén, mióta láttam Usher élő fellépést a brit X Factor műsorában, kicsit szkeptikusan kezelem énekesünket. Amit akkor élőben leművelt… Hát botrányosan sz@r volt, mondjuk ki! Persze azért el kell ismernem, hogy remek dalokat és slágereket köszönhetünk Ushernek, rémes élő fellépés ide vagy oda!

Igazából sok olyan sztár van, akinek eredeti hangja meg sem közelíti a CD-n hallott minőséget. Magyarul jókor voltak jó helyen. Jómagam kevésbé szeretem őket, de tény, hogy ők vannak többségben a popzenében. Usher legújabb dala is igen slágergyanús lett, bár a klip kicsit elnagyolt.

A tavalyi évben jelent meg a Raymond v. Raymond címen, Usher hatodik stúdióalbuma. Nos az album újra kiadásra került egy bővített változatban, melyen tíz bónusz felvételt is találnak a rajongók. Ilyen More című dal, amely először 2010 márciusában vált elérhetővé digitális formában. A tavalyi év végén pedig hivatalos és remix formájában is debütált a felvétel. A More klipje ma debütálhatott. Kicsit talán egyszerű lett, hiszen a jól bevált koncert és backstage videókból, valamint pár Usher arcképből lett összeollózva. De azért a zene egészen jó!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music usher more napi music slágergyanús engyus usher more usher more official music video usher more klippremier usher more videoklip premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr382711538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása