Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lady Gaga - Born This Way

2011.02.28. 18:16 engyus

Lady Gaga megint hozza a formáját! A délután folyamán kerülhetett bemutatásra a díva legújabb slágereként két hete berobbanó, Born This Way zenei videója. Elképzelni nem tudtam, hogy a sokszor túlzásokba eső énekesnő, ezúttal hogyan fog bennünket sokkolni. Úgy látszik elég gyatra képzelőerővel rendelkezem, ugyanis Gaga elég könnyen megoldotta a problémámat!

Mint arról a közelmúltban be is számoltam, a tavaszra várható Born This Way című album előfutáraként, február 11-én jelent meg hivatalosan is, a szintén Born This Way címre keresztelt felvétel. A dal azóta egyaránt meghódította a toplistákat és a rádiók lejátszási listáit világszerte. A felvétel az amerikai Billboard Magazin Hot 100-as listáján kívül, számos más országban is rögtön egy első hellyel debütálhatott. Ez ugyebár megsüvegelendő teljesítmény!

Várható volt, hogy ismét nem egy unalmas klipet láthatunk majd a művésznőtől, de erre még én sem számítottam. A január végén elkészített zenei videót Nick Knight rendezte. A több mint hét perces kisfilm a jól megszokott felvezető történettel kezdődik. Azonban most, ha megengeditek, inkább nem elemzem mi történik a dalt megelőző néhány percben. Azt hiszem teljesen egyértelmű, úgyhogy ki-ki maga döntse el, mennyire jön be neki Lady Gaga legújabb botrányvideója. Megtekintés csak saját felelősségre! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music lady gaga napi music slágergyanús engyus born this way lady gaga born this way lady gaga born this way official music video lady gaga born this way klip lady gaga born this way zenei video lady gaga born this way videoklip premier lady gaga born this way videoklip klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr52698912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása