Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

The Sing-Off Pillanatok # 2.

2011.02.11. 22:48 engyus

Rovatunk második részében már nem írok olyan sokat, úgyhogy nem kell annyit olvasnotok! Legutóbb megismerhettétek a The Sing-Off nevű tehetségkutatót, és minden fontos jellemzőjét, valamint három remek produkciót is bemutattam. Ma sem lesz ez másként!

Ne lepődjetek meg, ha a rovat részeiben egy-egy együttes többször is előfordul. Ez nem azért van, mert kizárólag a saját ízlésemet akarom megosztani. Egyszerűn van három olyan acapella csapat, akik szinte mindig maradandót alkottak. Talán ezért is végeztek a mindhárman a dobogón. Nehéz volt köztük különbséget tenni.

Elsőként a Street Corner Symphony előadását nézhetitek meg. A nashville-i banda a Train nagy slágerét, a Hey Soul Sister-t dolgozta fel. A frontember, Jeremy hangja zseniális. Ezt követően pedig ismét a The Backbeats nevű formáció kápráztat el minket. Egytől-egyig remek hangi adottságokkal vannak megáldva a tagok. A legtöbbet Joanna énekel, aki előadásaival azt hiszem igen emocionális hatásokat válthat ki az emberből. Ezúttal a The Script, szerintem legjobb dalát mutatták be, a Breakeven-t. Végül pedig a már szintén ismerős Committed produkciója következik. Timbaland és a One Republic már-már klasszikusával, az Apologize c. felvétellel. Elképesztő mennyire harmonizál a srácok hangja. De azt hiszem ennyi dicséret elég is volt mára!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music acapella napi music engyus sing off the sing off street corner symphony hey soul sister tarin the backbeats breakeven the script committed apologize timbaland one republic

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr152655023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása