Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Rihanna újdonságok: S&M és Fly

2011.01.06. 21:57 engyus

És még mindig új dalok… Ma estére két Rihanna újdonság jutott. A barbadosi énekesnő tényleg megállíthatatlan. Több mint egy éve megállás nélkül készíti az új dalokat, klipeket, albumokat. Ráadásul szinte mindegyik dalból megasláger válik. Jó példa erre, hogy a közelmúltban a brit slágerlista top 10-es élmezőnyében, három helyet is Rihanna foglalt el.

Az első újdonság nem más, mint a már megjelent Loud c. album S&M című dala, amelyet már sokan ismerhettek. De bízom benne, hogy azért van, akiknek újat mutatok. A tervek szerint a felvétel hivatalosan január 25-én jelenik meg majd a Loud harmadik kislemezeként. A klipet várhatóan hamarosan forgatni kezdik. Az album egyik legjobb daláról van szó, határozottan ajánlom!

A második Rihanna újdonság nem csak a popcsillaghoz kötődik, hanem a mostanság feltörekvőben lévő Nicki Minaj személyéhez is. Rihanna albumára közösen készítették el a Raining Men c. dalt. Ezt követően pedig Nicki Minaj novemberben megjelent Pink Friday című albumához dobtak össze egy közös dalt. Ez a Fly című felvétel. Az újdonság jóval nyugodtabb és lassabb, mint az előző dal, de így is egész jó. Feltehetően a Pink Friday negyedik single-je ként jelenik majd meg, és szintén számíthatunk egy ütős videoklipre is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music rihanna napi music slágergyanús engyus nicki minaj rihanna loud rihanna sm rihanna s&m nicki minaj fly nicki minaj rihanna fly

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr962566136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása