Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Edward Maya feat Vika Jigulina - Desert Rain

2010.12.29. 21:07 engyus

A mai napot szenteljük dél-keleti szomszédainknak. Már-már nem is meglepő hogy az elmúlt időszakban Románia ontja magából a sikeres, Európa szerte ismert előadókat. Valamit akár tanulhatnánk is tőlük nem? Inna talán a legfelkapottabb közülük, de egyre népszerűbbé válik 2010 egyik nagy meglepetése, Edward Maya is.

Stereo Love című dalát szinte mindenki kívülről fújja már. Éppen ezért egy kicsit monotonná is vált a dal az elmúlt hónapokban. Nem tartozott a kedvenceim közé és még a csapból is ez folyt, úgyhogy nem is írtam róla, ahogy a This Is My Life-ról sem.

De látva a nagy érdeklődést, kötélnek álltam. Hamarosan megjelenik a román DJ következő dala, ami szintén könnyen slágerré válhat. Ahogy azt már megszokhattuk, most is az orosz származású (és igen csinos) Vika Jigulina működik közre a dalban. Az újdonság a Desert Rain címet viseli. Eredetileg karácsonykor jelent meg volna a dal és a klip egyszerre, de végül ez mégsem történt meg. A tegnapi nap folyamán viszont debütált a zenei videó, amit lejjebb meg is tekinthettek!

Szólj hozzá!

Címkék: zene napi music slágergyanús engyus edward maya edward maya feat vika jigulina desert rain edward maya feat vika jigulina desert rain official music video edward maya feat vika jigulina desert rain klip feat vika jigulina desert rain edward maya desert rain

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr142546953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása