Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Orianthi ft. Lacey - Courage

2010.11.09. 21:28 engyus

Michael Jackson egykori gitárosa, a gyönyörű és fiatal Orianthi egy olyan dallal és klippel rukkolt elő… A mondta befejezését Rátok bízom! Az biztos, hogy rám nagy hatással volt a dal már az első perctől kezdve.

A mindössze 25 éves ausztrál Orianthi szólókarrierje igazából a tavalyi évben indult útnak. Igaz, hogy már 2007-ben is kiadott egy lemezt Violet Journey címmel, mégis a második, Believe c. album hozta meg a nagy áttörést. Az According To You, Highly Strung és a Shut Up And Kiss Me című dalok után megérkezett az újabb remek Orianthi-felvétel. A Courage címet viselő dal a Flyleaf nevű rockbanda, ugyancsak kiváló énekesnőjének közreműködésével készült.

Orianthi és Lacey stílusa sokban különbözik egymástól, most mégis zseniális dolgot hoztak össze. Meglepő, hogy az eddigi zúzós dalok után egy lassú, lírai felvétel készült. De lassú dal ide vagy oda, természetesen ebből sem maradhat ki az egyedülálló gitárszóló. A Courage hivatalosan augusztus 31-én jelent meg, de sajnos többet nem tudunk róla. Az azonban biztos, hogy a country és rock elemeket is felvonultató felvétel abszolút kedvencemmé vált. Remélem nem csak nekem! A két gyönyörű énekesnő egy hangulatos klipet is készített a nem kevésbé hangulatos dalhoz. Mindenképpen érdemes meghallgatni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus orianthi orianthi courage orianthi lacey courage orianthi lacey courage official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr512437077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása