Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

James Blunt - Stay The Night

2010.11.07. 20:13 engyus

James Blunt 2005-ben vált világszerte ismertté a You’re Beautiful című megaslágerrel. Igen ő az az énekes, akinek vinnyogó hangjától és csöpögős dalaitól, férfiak százai kaparták az ablaküveget. Rossz hírem van férfitársaim: jön az új Blunt lemez!

Kevesen tudják, hogy James Blunt a gyermekkori zeneszeretet és gitározás után katonának állt. Valószínűleg a szintén a seregben szolgáló édesapja hatására, hat évet húzott le a brit hadseregnél. 2002-ben szerelt és úgy döntött, inkább zenei karrierbe kezd! Jól döntött! Lassú és érzelemgazdag dalai lányok millióinak szívét ejtették rabul. Vitathatatlan, hogy a legsikeresebb dala, a You’re Beautiful volt. De a hasonló hangulatú Goodbye My Lover sem panaszkodhat.

Három évnyi szünet után pedig, James Blunt harmadik stúdióalbumával jelentkezik. A Some Kind Of Trouble címet viselő album egészen pontosan holnap, azaz november 8-án jelenhet meg. Az új album első kislemeze, az október 25-én piacra dobott Stay The Night című dal. Kicsit gyorsabb, pörgősebb és vidámabb a megszokott Blunt-dalokhoz képest. A zenei videó már régebben, szeptember végén debütált. Úgyhogy épp itt az ideje, hogy az új lemez kapcsán én is bemutassam!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music james blunt napi music slágergyanús engyus james blunt stay the night james blunt stay the night official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr532432031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása