Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Olly Murs - Thinking Of Me

2010.10.23. 12:42 engyus

Szeretem az olyan előadókat, akiknek van saját stílusuk és nem egy sémát próbálnak lekoppintani! Olly Murs kétségkívül közéjük tartozik. A brit X Factor előző szériájának finalistája, későbbi második helyezettje már a showban is igazi egyéniségként szórakoztatta a nagyérdeműt.

Sokan úgy gondolják, neki kellett volna megnyernie a versenyt, de mint tudjuk, ez nem így alakult. Talán jobb is így! Ugyanis a kötelező körök futása helyett, Olly Murs most a saját útját járja. Novemberben megjelenik első albuma, melynek első kislemezét már bemutattam. Azóta a Please Don’t Let Me Go igazi kedvenccé vált. Az angol toplistán rögtön egy első hellyel debütált, majd sokáig a top 10-ben tanyázott.

Olly most egy újabb remek dalt készített, és a minap a hozzá tartozó zenei videót is bemutatta. A Thinking Of Me című dal, Olly első albumának második kislemezeként érkezik november 21-én. A dal igazi vidám, kedvcsináló felvétel! Pedig a dalszöveg és a klip kapcsán azt is gondolhatnánk, hogy az énekesnek semmi oka vidámságra. A jól ismert „férfibetegség” kerül most terítékre, miszerint mi férfiak, hajlamosak vagyunk minden nőben csak azt az egyet keresni és látni, akihez a múltunk köt minket! Na de hagyjuk az érzelgést, indítsuk a dalt!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene music x factor napi music slágergyanús engyus olly murs olly murs please don t let me go olly murs thinking of me olly murs thinking of me official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr402392825

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cryptocurrency exchange comparison 2018.04.27. 12:03:03

Totális csődben a francia állam - sorok között

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása