Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Ákos - A Fénybe Nézz

2010.10.22. 17:25 engyus

Sokadszorra is, sokan várták! Ákos klippremierjeit valahogy mindig egyfajta különös légkör, különleges hangulat kíséri. Akár szereti az ember Ákos zenéit, akár nem, szinte mégis mindenki felfigyel az újabb és újabb dalokra, zenei videókra. Így van ez most is!

Én személy szerint kedvelem a dalait, de nem vagyok megrögzött Ákos rajongó! Kedvelem a dalait, de nem hallgatom őket folyamatosan! Kedvelem a dalait, mert mindegyikben van valami szerethető! Mikor láttam a Katona Imája című Ákos album, első kislemezének, A Fénybe Nézz c. dalnak a klipelőzetését… Szóval azóta én is kíváncsian vártam a kész zenei videót, ami végre meg is érkezett. A kisfilmet először az Uránia Filmszínházban vetítették le október 20-án. És most úgy vagyok a leghitelesebb, ha Ákos hivatalos weboldaláról idézek:

„Elkészült A FÉNYBE NÉZZ című dal klipváltozata: Ákos ezúttal is saját forgatókönyv alapján rendezte a kisfilmet, amely egy budapesti hangárban és tengeri helyszíneken forgott. Az operatőr-vágó Streba Zoltán volt, fényképezte Juhász Viktor.”

A médiabeli premier pedig ma délután volt a VIVA Tv Interaktív c. műsorában. Azt hiszem a remek dal mellé egy kimagaslóan jó klip készült. Gyönyörű helyszínek, fények, varázslatos színek! Érdemes megnézni! Az új album pedig már a boltokban!

Szólj hozzá!

Címkék: zene ákos music napi music slágergyanús engyus ákos legújabb dala ákos legújabb klipje ákos a fénybe nézz ákos a fénybe nézz zenei video klip ákos a katona imája

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr912391320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása