Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 8. - Szűkül a kör

2010.10.14. 19:41 engyus

Egyre később tudok hozzálátni a heti elemzésemhez, de remélem elnézitek, hogy ilyen későn írom le gondolataimat. Friss hír hogy az igen „profi” Megasztár a pénteki napra menekült az X Faktor elől. Bölcs döntés, bár nem nagyon lesz türelmem így sem végigülni. A brit gigashow első élő adását tartották a hétvégén. És végre a hazai X is végzett a válogatóival és kialakult az igazi mezőny.

A brit X Factor már megint elkápráztatta és meglepte a nézőket. Ugyanis az első élő döntő nyitóperceiben derült ki, hogy minden mentor még egy versenyzőt magával hozhat az élő showba. Azaz a döntő mezőnye 12-ről 16-ra bővül. Ez természetesen azt jelenti, hogy az első adásokban ketten is búcsúznak egy adásban. De hát Istenem! Igazi verseny van legalább. Az első adás meghozta a várt sikert. A színpad és a fénytechnika a megszokott elképesztő minőségben tárult a szemünk elé. A versenyzők promói is jól sikerültek. Valamint volt pár olyan előadás is, ami ismét meggyőzött arról, érdemes nézni a műsort.

Már nem is olyan meglepő, hogy a visszahúzódó Matt Cardle zseniálisan énekel, ő volt az est egyik fénypontja. De a kérdőjeles Cher Lloyd is bebizonyította, helye van a showban. Mary Byrne-ről és Treyc Cohenről és Aiden Grimshawról nem is beszélve. Nehéz megmondani ki volt a legjobb! Persze nem érteni, hogy a frissen bejutott Diva Fever és Wagner mit keresnek a showban. A kieső F.Y.D. és Nicola Festa viszont nem érdemtelenül hagyja el a showt. Az olasz fiúban biztos lett volna még potenciál, ha nem egy Lady Gaga számot választ. Elég kegyetlen az új műsorszerkezet eleje, de reméljük tényleg a legjobbak maradnak bent!

A magyar X Faktor dupla epizóddal várta a nézőket. Miután megcsodálhattuk a mentorok vélhetően nem saját, luxus házait, remek produkciókat hallhattunk. Nem is nagyon húznám a dolgokat, nincs is miért. A továbbjutók személye többnyire nem meglepő. Viszont Szirota Dzsenifer neve nincs ott a 12-es listán, ami sokakat felháborított. Domokos Fanni helyére simán befért volna. Ahogyan szerintem Nádor Dávid és Bakó Krisztina is megállta volna a helyét a döntőkben. Szabó Mariann helyére bármelyikük jó lett volna. De Király L. Norbert is a fekete listámon van, de erről már írtam korábban. Remek előadó, szórakoztató, de nem ide való. Na de akkor legyünk merészek és tippeljük meg a leendő első három helyezettet. Most úgy gondolom, hogy a végső befutó Jancsiák Veca, Shodeinde Dóri és Takács Nikolas közül kerülhet ki. De ezért nem vállalok felelősséget :)

Szóval a Megasztár meg úgy döntött menekül! Várható volt. Így legalább nekik is lesz nézettségük, és nem osztják meg az egész országot. Az idei show eddigi legpozitívabb döntése ez volt számomra. A műsorról pedig már annyi bőrt lehúztam, hogy újat nem nagyon tudok mondani. Kiemelkedő előadásra most nem nagyon emlékszem. Talán meglepőnek tűnhet, de a kis Patai Anna tetszett nekem a legjobban. Meg is lepődtem magamon! De talán épp azért, mert még gyerek és teljesen természetesen énekli el a dalokat. És ha már meglepődtem, akkor azt is ki kell mondanom, hogy ezúttal Kállay-Saunders is egész jó volt! Na de azért van még mit fejlődni. A kieső Csonka Andreas személye pedig számomra egyáltalán nem meglepő. Igen gyengén teljesített legutóbb.

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr922372360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása