Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 7. - Drámai percek

2010.10.06. 22:48 engyus

Ismét túl vagyunk egy húzós tehetségkutató hétvégén.  Egy új dimenzióba lépő magyar X Faktoron, egy legközelebb már élőben jelentkező brit X Factoron, és egy Megasztáron, amit most először nem volt türelmem végignézni. (Megjött végre az eszem?) Csupán az előadások és a zsűri véleménye érdekelt, néhol még az se…

A magyar X utolsó Tábor epizódjához érkezett, ami számomra hasonló érzéseket váltott ki, mint az első rész. A már megismert és kitűnően helytálló énekesek persze továbbjutottak, egy-két meglepetést kivéve. A gyakori szövegelfeledések miatt sok tehetséges, ámde még nem készen álló próbálkozótól búcsút vehettünk. Valamint a kétségtelenül szórakoztató de énektudásban annyira nem jeleskedő Király L. Norbert még mindig a versenyzők között maradt. Miért is? Kell a show! Bár itt érzek egy kis párhuzamot a Megasztáros Genya-effektussal. Persze Király Úr klasszisokkal jobban énekel, de azért mégsem lenne itt a helye a legjobbak közt. Számomra az is meglepő, hogy nincsenek az országban amatőr zenekarok, csapatok. A hat továbbjutó csapatból hármat úgy raktak össze a Tábor végén, mert nem volt ki a létszám! A hétvégén dupla epizóddal jön a Mentorok háza című epizód, ahol minden mentor három versenyzőt juttathat tovább hatos csapatából. Lesz itt dráma bőven!

A brit X Factor viszont már végzett is a „mentorházas” részekkel. Visszatért a két közkedvelt zsűritag és mentor, Dannii Minogue és Cheryl Cole, így már teljes erőbedobással folytatódhatott a show. Az új szabályok értelmében itt már nyolc versenyző van a kiinduló csapatban, de a továbbjutók száma továbbra is változatlan. Így érhető mekkora felelősség hárult Simonékra. Remek rövid produkciókat láthattunk, drámai elemekkel megfűszerezve. Gondolok itt a már most nagyon népszerű és tehetséges Cher Lloyd torokgyulladás miatt elbaltázott produkciójára, és Gamu Nhengu váratlan kiesésére. Simon is hozta a formáját, és hála az égnek még időben megszabadult az idiótáktól… A 12 döntőbe jutott legjobb előadót, már teljesen átalakítva és kikupálva megnézhetitek ide kattintva!

A Megasztár mily meglepő ismételten új időpontban kezdődött. A szokásokhoz és a televíziós műsorrendhez szokott szegény néző már azt sem tudja mikor és hová kapcsoljon. Mint említettem, nem bírtam végigülni az egész kabarét, így csak az előadásokra koncentrálódott a figyelmem. Itt is volt minden. Remek előadás, erőlködés, „csodálkozás mitiskeresekitt”, „nemakarokittlenni úgyiskiesek dráma”, és meglepő fejlődés. A zsűri végre normálisan mutatkozott, már ami a külsőt illeti. Mert a két legkevesebb szavazatot kapó versenyző megítélésénél talán nagy hibába estek, és kiejtették a torokgyulladással küszködő Varga Bernadettet. Így ismét csökkent a jó énekesek száma. Kökény Attila hozta a formáját, ahogy a nők idolja, Kállay-Saunders András és a szó szerint gyerekcipőben járó Patai Anna is. Már azt a részét várom a shownak, mikor kötött stílusban kell mindenkinek énekelnie.

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor napi music slágergyanús engyus megasztár 5

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr542351940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása