Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Tiffany Page - You Won't

2010.08.23. 14:47 engyus

Lassan már Tiffany Page magyar rajongói oldalaként is funkcionálhatna a blog, hiszen annyi bejegyzés van már róla. Mindenesetre még mindig nagyon tehetségesnek ítélem meg a fiatal lányt, és továbbra is egyik személyes kedvencemként tartom számon.

Ahogy arról már korábban írtam, Tiffany első, debütáló lemeze szeptember 13-án kerül megjelenésre, Walk Away Slow címen. Walk Away Slow és On Your Head című dalai után pedig egy újabb látott napvilágot. Egy könnyedebb, lassabb dal, amit már nagyon vártunk Tiffanytól. Harmadik kislemezdalával, a You Won’t című újdonsággal be is bizonyítja, hogy az ilyen típusú dalokban is igen otthonosan mozog.

Az új kislemez hivatalosan szeptember 27-én jelenik majd meg. A klip viszont már most elkészült, és bátran ajánlom mindenkinek, aki a zúzós rockdalok után, egy líraibb Tiffany Page dalra is kíváncsi!

Szólj hozzá!

Címkék: zene napi music slágergyanús engyus tiffany page tiffany page you won t tiffany page you wont tiffany page walk away slow

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr202241321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása