Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pink - Leave Me Alone

2010.08.14. 18:25 engyus

Először is bocsi, ha mostanság (egészen augusztus 21-ig) vagy nem jelentkezek újdonságokkal, vagy túl szűkszavúan teszem ezt. Ugyanis jelenleg egy nyári fesztiválon dolgozom, ami rengeteg időmet veszi el. Azért ha éppen gép elé kerülök, megpróbálok valami friss dalt, klipet hozni! De a blog igazi újjáéledése augusztus 22-től várható.

Mai klippremierünk főszereplője, a jól ismert szabadszájú énekesnő, aki nem rég hatalmas esett egyik koncertjén. Pink, mert hogy róla van szó, szerencsére kisebb zúzódásokkal megúszta a szerencsétlen pillanatot.

Pink mostanában két klipet is bemutatott. Az első, a Funhouse című album, Please Don’t Leave Me dalának második videóklipje. A második pedig a korábbi, egészen pontosan a 2006-os, I’m Not Dead című nagylemez, Leave Me Alone I'm Lonely c. dalához készült el.

Mivel engem szorít most az idő, minden hasznos infó nélkül ajánlom most nektek a Leave Me Alone c. dal klipjét! Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

Címkék: zene pink music funhouse leave me alone napi music slágergyanús engyus summer carnival tour im not dead pink leave me alone im lonely

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr832221823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása