Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Magyar világsztár a láthatáron?!

2010.07.27. 23:52 engyus

Az elmúlt hetekben, napokban egyre többször kaptak szárnyra a híresztelések egy potenciális magyar énekesnőről, Viva Starr-ról, aki külföldön is sztár lehet a közeljövőben. Vajon tényleg teljesül a fiatal lány álma?

Viva Starr neve nálunk még sokak számára ismeretlen. Ha lehet ilyet mondani eddig többen ismerik külföldön, mint itthon. Az eredetileg Siti Vivien névre hallgató fiatal lány ukrán születésű, de sokáig hazánkban élt és tanult. A magát magyarnak valló 18 esztendős tehetség jelenleg Angliában éli napjait.

Viva karrierjét Eric Morph és Pixa egyengeti. Így azt mondhatjuk, hogy a neves DJ és napjaink magyar könnyűzenéjének meghatározó alakja révén jó kezekben van Viva sorsa. Viva első dala Plastic Girl címen fog megjelenni, reméljük minél előbb.

Egyenlőre csupán ennyit Viváról. További infók a jövőheti klippremiernél! Addig is egy kis ízelítő a hamarasoan debütáló klipből!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus viva starr plastic girl viva starr plastic girl

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr722181228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása