Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Avanged Sevenfold - Nightmare

2010.07.20. 16:30 engyus

A minap a blog rendszeres olvasóinak bizonyára meglepetést okoztam az Iron Maiden-es bejegyzéssel. Nos hát magam is meglepődtem rajta, hogy ilyen stílusban is publikáltam. De hát végül is az oldalon már eddig sok stílus és hangnem keveredett, úgyhogy elfér. Az én zenei ízlésem is elég széles, legyen ilyen a blogom is :)

Ma ismételten a keményebb vizekre evezek. A hard rock zene kedvelői bizonyára jól ismerik az Avanged Sevenfold nevű együttest. Jómagam az NHL 2006 című számítógépes játékban figyeltem fel egyik számukra. A banda 1999-ben alakult Kaliforniában. Az együttes neve, egy bibliai vonatkozáshoz köthető, Káin és Ábel történetére utal. A rejtélyes névhez még az is hozzá tartozik, hogy minden tag álnevet használ.

Átütő sikert a 2005-ben kiadott harmadik nagylemezük, a City of Evil hozott. Ettől még nagyobb sikert jelentett a két évvel később elkészített Avanged Sevenfold című album. Hamarosan pedig megjelenik a legújabb nagylemez, az ötödik album amely a Nightmare címet viseli.

Az első, májusban megjelent kislemez szintén Nightmare címen fut. Ehhez a dalhoz készült el nemrég a videóklip. A kisfilmet Wayne Isham rendezte, aki már Bon Jovival és a Metallicával is dolgozott együtt. A klipről még talán annyit, hogy néha biztosan ki lehetne tenni egy korhatáros karikát. De nézzétek meg inkább! Ami garantált az a jól megszokott és felismerhető Avanged Sevenfold hangzás, a remek gitárjáték, és hard rock minden mennyiségben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene rock music nightmare hard rock avanged sevenfold napi music slágergyanús engyus avanged sevenfold nightmare

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr372164044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása