Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Számadás, összegzés 2.0

2010.05.02. 21:25 engyus

Kedves Zenekedvelők és Blogolvasók!

Ismét egy új korszak köszönt a Napimusic történetébe, úgyhogy megint összegeznem kell egy kicsit! Az új korszak a blog új kinézetében mutatkozik meg, amit már délutántól észre is vehettetek! Meguntam az egyszerű sablonos design-t, úgyhogy gondoltam kicsit felújítom az oldalt. Remélem vidámabb és vonzóbb lett, mint az előző verzió!

Már épp itt volt az ideje, hogy valami új dolog történjen a Napimusic oldalán. Hála az égnek, még mindig sokan látogatjátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy egy új külsővel háláljam meg bizalmatokat! És persze továbbra is a legfrissebb klipekkel és hozzá kapcsolódó hírekkel.

Ehhez csatolva, pedig itt jegyezném meg a következőket:

Biztosan sokan észrevettétek, hogy némelyik új klip bemutatása, akár egy hetet is késett az oldalon. Más site-okon pedig már lehet, hogy elérhető volt. Ennek csupán az az oka, hogy szeretek minőségi anyagot szolgáltatni, és a jó minőségű, valamint hivatalosan elérhető újdonságokra sokszor több napot is várni kell! Így hát ne csüggedjetek, ha valamit kerestek az oldalon és még nincs fent! Amint lehetőség van rá, már hozom is!

Zárszóként pedig köszönöm az eddigi 9561 látogatómnak, hogy meglátogatták a blogot. Remélem ezentúl is velem tartotok majd! Valamint ha kedvetek tartja, nyugodtan nézzetek át a music.hu oldalára, ahová szintén írogatok! Fel a fülekkel!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr41969677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása