Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kerli - Tea Party

2010.03.11. 18:46 engyus

Már lassan a csapból is az Alice In Wonderland folyik. Tim Burton új filmje új őrületet teremtett. Az Avril Lavigne által előadott Alice című főcímdalt már korábban bemutattam. Most egy újabb filmbéli dal zenei videója került fel a világhálóra.

Hamarosan megjelenik a film hivatalos zenei albuma, Almost Alice címen. Az album első kislemeze az Alice volt. A második a 3OH!3 és Neon Hitch Follow Me Down című közös produkciója, amihez még nem készült el a hivatalos klip. A harmadik kislemez pedig a 23 éves észt énekes, Kerli, Tea Party című dala lett. A felvétel zenei videója tegnap debütált a világhálón.

Kerli Kőiv 1987-ben született az észtországi Elva városában. Tini korában az éneklésen kívül, táncot és színművészetet is tanult. Kerli először egy hazai rendezésű énekversenyen, a Melodifestivalen elnevezésű megmérettetésen mutatkozott be. 2004-ben pedig az Eurovíziós Dalfesztivál észt döntőjét nyerte meg. 2006-ban sikerült megkötnie első lemezszerződését, amit első nagylemeze követhetett. Eddigi legismertebb dalai a Walking on Air és a Love Is Dead. Utóbbi az amerikai Billboard 200-as listáján is szerepelt 2008 nyarán.

Jelenleg második önálló albumán dolgozik, és közben elkészítette a Tea Party című dalt is. A már említett mozifilmben felcsendülő dal szerintem egészen remek lett. A hivatalosan electro-rocknak titulált felvétel egy igazi pörgős dal lett. A zenei videó pedig szinte teljesen visszaadja az Alice In Wonderland c. film hangulatvilágát. Azt hiszem érdemes meghallgatni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music alice in wonderland napi music slágergyanús engyus kerli tea party almost alice alice in wonderland music alice zene alice in wonderland zene

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr611832095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása