Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

2010 Reménységei # 5.

2010.01.17. 15:08 engyus

A 2010 Reménységei rovat lassan a végéhez közeledik. Ígéretemhez híven, most az egyik bejegyzésben már említett Justin Bieber következik. Ezzel feltehetően inkább a lányoknak kedvezek. Justin 1994-ben született Kanadában. Saját magától tanult meg gitározni, zongorázni és dobolni is. Karriere úgymond a YouTube oldalán kezdődött el. 2007-től kezdve folyamatosan töltött fel videókat, amelyekben neves előadók számait énekelte el. Így figyelt fel rá Usher, aki rögtön lemezszerződést is ajánlott a fiatal srácnak. A már most tinilányok ezreinek szívét rabul ejtő Justin, rövid időn belül nagy hírnévre tett szert. Emlegették már az új Zac Efron-ként is. Talán attól még messze van, de tény, hogy már most nagy rajongó táborra van.

Első lemeze novemberben jelent meg My World címmel, aminek legjobb dalai a statisztikák szerint a One Time, valamint a Love Me. A most bemutatásra kerülő új klippje a One Time című dalhoz készült. Maga a dal jelenleg 14. a brit toplistán, de egy héttel ezelőtt csupán a 135. volt. Figyelemre méltó ugrás, azt hiszem. A dal nekem egy kicsit "Usheres" lett, de persze ez nem is meglepő. Azt kell mondjam, hogy, jó kis zene ez egy 15 évestől, de kíváncsi vagyok hogy pár év múlva hol lesz a srác mondjuk a mutálás korszaka után. Elmondhatom hogy nekem nem a kedvencem. Sem a zenéje, sem ő. De persze lehet, hogy azért mert nem vagyok lány. My World II. néven egyébként készül az újabb albuma is, ami valamikor az idei év során készül el. Azt hiszem itt fog eldőlni, hogy továbbra is a zenei világban tud e maradni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music usher love me my world justin bieber napi music slágergyanús engyus 2010 reménységei one time

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr471679486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása