Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Keri Hilson - I Like

2010.01.16. 21:14 engyus

Név: Keri Lynn Hilson Született: 1982. október 27. Atlanta, Gerogia, USA Foglalkozása: énekes, dalszerző. Na de a hivatalos dolgokat tegyük is félre!

Keri Hilson zenei tehetsége és érdeklődése, már 12 évesen megmutatkozott, amikor több tehetségkutatóban is feltűnt. Egyre több saját szerzeménnyel rukkolt, elő, így tizenévesen már elismert dalszövegíróvá vált. 2007-ben, a blogon már oly sokat emlegetett Timbaland-dal készítették el közösen a The Way I Are című dalt, ami nagy sikert hozott a fiatal énekesnek. Valamint az egy évvel későbbi Chris Brown-nal közösen létrehozott Superhuman is nagy népszerűségnek örvendett. Ezeken kívül számos helyen felbukkant az utóbbi időben: vokalistaként járult hozzá Britney Spears visszatérő lemezéhez, valamint szerepelt Ne-Yo és Usher klippjeiben is. Első lemeze 2009 tavaszán jelent meg, In A Perfect World címmel. Az album egyik legjobb dala a már jól ismert Knock You Down lett Számomra még bonyolult hogy a most bemutatott dal melyik albumon is jelent vagy jelenik meg! Ami biztos, hogy  egy német film, egy bizonyos Zweiohrküken soundtrack-jén található meg. Szóval, ha minden igaz, akkor filmzene. De talán ha jól értelmezem az I Like című dal a már említett debütáló albumhoz is köthető, de csak valamilyen extra kiadásban érhető el. A zene egészen tűrhető, a klipp forgatáshoz viszont nem kellett túl nagy pénzeket megmozgatni. Hiszen szinte az egész kisfilm egy üres szobában játszódik. De azt hozzá kell tegyem, hogy nagyon jól alkalmazzák a fényhatásokat, fényeffekteket. Na de hát lássuk végre a medvét, azaz az I Like-ot:

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene britney spears music timbaland usher ne yo chris brown keri hilson superhuman napi music slágergyanús engyus i like knock you down the way i are in a perfect world

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr961677897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása