Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Orianthi - According To You

2010.01.14. 23:41 engyus

Teljesen véletlen, de ugyanúgy, mint tegnap este, most is egy ausztrál hölgyet mutatok be nektek, akinek vérében szintén európai vér csörgedezik, és még énekelni is tud. Ja és legfontosabb: mesterien gitározik! Megmondom őszintén, jómagam még nem hallottam róla, de egészen baráti a zene, amit játszik. Orianthi Panagaris, mint a nevéből is látszik, görög ősöktől származik, de ő már Ausztráliában látta meg a napvilágot. 6 éves korában már akusztikus gitáron játszott, és 11 éves korára már az elektronikus gitár fortélyait is elsajátította. Négy évvel később már leginkább a dal és zeneírásra összpontosított. 18 évesen már Carlos Santana-val zenélt! Nem semmi! Ma még csak 24 éves, de mint látjuk, nagyon komolyan veszi „hivatását”. Lépett már fel Grammy átadón, mint Carrie Underwood gitárosa, de ő lett volna Michael Jackson, This Is It elnevezésű koncertsorozatának vezető gitárosa! De mint tudjuk, Jacko sajnálatos és hirtelen halála, átírta a terveket. Orianthi játszott Jacko megemlékezésén és szerepel a This Is It c. filmben is. Szóval eléggé tud a csajszi, még ha errefelé eddig nem is sokat hallottunk róla. De biztos vagyok benne, hogy ez nem sokáig marad így, és okoz nekünk még meglepetéseket! Október végén jelent meg első lemeze Believe címen, aminek sikerdala az According To You. Elképesztő gitárjáték, kellően rockos előadásmód, ötletes klipp (Guitar Hero poén)… Szerintem nézzétek meg!

 

És egy kis extra még! A következő videó, nyár óta bejárta a világot! Jacko-t itt is Orianthi kíséri! Mindenképpen ehhez a posthoz illik!

Szólj hozzá!

Címkék: zene michael jackson music carlos santana carrie underwood believe this is it napi music slágergyanús engyus orianthi according to you

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr281673482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása