Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Gabriella Cilmi - On A Mission

2010.01.13. 23:43 engyus

Ma estére már nem terveztem több bejegyzést, de ahogy az lenni szokott ez a tervem sem sikerült. Késő is van, és persze vizsgaidőszak is, így lehet, hogy most kicsit kritikusabb és őrültebb leszek a szokásosnál. De ez klipelemzés nem tűr halasztást!

Talán sokan ismerik már Gabriella Cilmi-t, ha máshonnan nem is, a Sweet About Me című számáról, ami a tavalyi évben ért el sikereket. Itt jegyezném meg, hogy még mindig nagyon jó a dal. A reggae alapokon át, az énekhangig minden passzol. ( Mondjuk az nem tetszik, amikor a klipben férfiakat kínoz... :D ) A 18 éves ausztrál lány ereiben olasz vér csörgedezik, ugyanis szülei Itáliából származnak. 2007-ben indult be igazán a karriere, amikor is lemzet adott ki, és rengeteg helyen turnézott és lépett fel, többek közt Ausztráliában, az USA-ban valamint Angliában. A már említett Sweet About Me legjobb brit toplistás helye a 6. volt. Itthon is sok rádióban hallhattuk a számot, amit lejjebb meg is hallgathattok. Zseniális!

De... Két napja adták ki Gabriella új dalát és a hozzá tartozó klipet. Először nem is néztem, csak hallgattam az On A Mission c. számot, de azt hittem rossz videót indítottam el. Egy teljesen más stílusú dal és hang ütötte meg a fülemet. Teljesen különböző attól, amit eddig hallottam tőle. A klip pedig szerintem inkább vicces, mint borzalmas! Bár ettől még lehet sláger, majd, valamikor... Hiszen sok dalról gondoltuk már hogy kukába való, aztán mégis toplistás rekordokat döntött.

Na de komolyan, nézzétek meg a klipet! Első képkockák után, ha nem Lady Gaga jut eszetekbe, akkor senki! Talán a klipkészítő tőle merített ihletet! De van itt minden kérem szépen: Napistenszerű hölgy, táncoslányok napfogyátkozáshoz való védőszemüvegben, atomrobbanás a háttérben, egy kis Függetlenség Napja feeling, nem beszélve a Darth Wader halálcsillagának fehér folyosóiról... De a közeli űrsisakos képről nekem Bruce Willis jut eszembe az Armageddonból, mielőtt atomjaira szakad! De a kedvenc képkockám mégis 1:54-től látható! Ez nem a Macskafogóból lett kivágva? :) Megáll az ész! :)

A lényeg, hogy mintha egy teljesen új előadó lenne, pedig nem az! Csupán rossz úton indult tovább szerény véleményem szerint. Az egyetlen ami vonzó a dalban, az maga az előadó. Aki élesen elhatárolódik az igen ronda tánckartól, ahol szerintem nem mindenki nő! Bár így századik hallgatásra már nem is olyan rossz a dal. Garantálom hogy a 15 ezres nézettség fele nekem köszönhető :) Szóval ez a blog nem az ilyen kritizálásról szól ugyan, de ezt az élményt meg kellett osszam, mert mégis egy olyan, új dalról van szó, ami azért érhet el sikereket az én megrökönyödésem ellenére is! Bocs a sok szövegért, bár ha tényleg zavart, akkor idáig úgysem olvastad el! :)

 

komment

Címkék: zene music lady gaga gabriella cilmi napi music slágergyanús engyus sweet about me on a mission

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr801670929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csúcsragadozó · http://csucsragadozo.blog.hu 2010.07.18. 16:42:20

Hello!
Keresd itt a top storiesek között!!
www.hangar-7.com/#en/homepage/

Itt egy pötyit más.....
Üdv
süti beállítások módosítása