Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Nicole Scherzinger - Boomerang

2013.01.29. 21:39 engyus

nicole_scherzinger_boomerang.jpgÖtletem sincs, hogy miért Nicole Scherzinger az oldal egy egyik legkedveltebb egyénisége. Valamilyen oknál fogva a blog egyik legtöbbet olvasott cikke Nicole, Don't Hold Your Breath c. daláról szól. Ez számomra azért meglepő, mert vannak a hölgynél sokkal többet publikáló és sokkal jelentősebb popsztárok is. De igazából ne is hasogassuk azokat a bizonyos szőrszálakat. Kénytelen vagyok elkönyvelni, hogy a szólókarrier és a Pussycat Dolls együttessel való szakítás mégsem volt rossz döntés. Nicole Scherzinger hamarosan kiadja második szólóalbumát, melynek bemutatkozó dala is megérkezett Boomerang címen. Ráadásul a klip sem váratott sokat magára!

A Pussycat Dolls egy abszolút sikeres zenekarként volt jelen a zenei életben, amíg Nicole Scherzinger is aktív tagja volt a formációnak. 2012-ig több mint 50 millió lemezt adott el az együttes, ami azért elég szép szám. A lánybanda népszerű slágereket gyártott, világszerte ismerték őket Nicole mégis úgy döntött saját karrierbe kezd. 2010-ben hagyta ott az együttest, ami azóta eltűnt a süllyesztőben. Ebből is látszik hogy a hawaii származású énekesnő volt a csapat fő mozgatórugója és húzóembere. Ezzel együtt kezdetben úgy tűnt nem túl jó húzás egyedül elindulni a popszakma rögös útján, ám az első önálló slágerként bemutatott Poison annyira jól teljesített, hogy remekül megalapozta Nicole jövőjét.

A 2011-ben kiadott Killer Love címet viselő album adott pár közismert felvételt, ami az eladási listákon és a toplistákon is megállta a helyét. Nicole emellett a zenei tehetségkutatókból is kivette a részét. Zsűritag volt az amerikai The Sing Off nevű acapella versenynek, az amerikai X Factor első évadának és a tavalyi brit X Factornak is. Egyébként elhivatottságát talán az is mutatja hogy a brit versenyt éppen az ő mentorálltja, James Arthur nyerte. Természetesen közben saját, immár második albumának elkészítésére is maradt ideje. Az egyelőre még névtelen albumról nem sokat tudni. Az biztosnak látszik, hogy valamikor az év első felében kerül majd piacra. És az is hogy a novemberben befejezett nagylemez első kislemezdala a Boomerang c. felvétel lesz. Az újdonság március 10-én jelenhet meg hivatalosan, első ízben az Egyesül Királyságban. A felvétel egy igazi potenciális popsláger lehet, ha a zenekedvelők is rákattannak. A bemutatást követően alig kellett pár napot várnunk és máris megérkezett a Boomerang zenei videója is. A klip modern, dinamikus bár nagy forgatókönyv nem kellett hozzá. Valószínűlega dalt jobban fogják szeretni mint a klipet, mindenesetre az elmúlt három napban már több mint 3 millióan voltak rá kíváncsiak.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music nicole scherzinger klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek nicole scherzinger boomerang nicole scherzinger boomerang klippremier nicole scherzinger boomerang official music video nicole scherzinger boomerang új dal klip boomerang klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr65049893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása