Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Calvin Harris feat. Ne-Yo - Let's Go

2012.05.15. 21:29 engyus

Let'sGoCalvinHarris.jpgCalvin Harris a tavalyi évben ténylegesen is nyomot hagyott a popzenei szférában. A 28 éves skót fiatalember a korábban kiadott két nagylemezét követően, 2011-ben vált igazán elismertté a zenekedvelők és a kritikusok körében. Első albuma a 2007-es I Created Disco volt, melyet  2009-ben a Ready For The Weekend követhetett. Egy évvel később a Szigeten is fellépett, ekkor már egyre többen kezdték megismerni az elektronikus zene egyik tehetséges képviselőjét. A tavalyi évben kiadott Feel So Close és a Kelis közreműködésével készített Bounce pedig már világszerte népszerű és közkedvelt slágerként váltak kedvenccé. Nem beszélve arról hogy Rihanna egyik legjobb felvételében, az elképesztő eredményeket produkáló We Found Love c. dalban is nagy szerepet vállalt.

A közelmúlt sikereit követően, napjainkra egészen felkapott előadóvá és zenei producerré vált a tavalyi brit kislemezlistákat magasan uraló Calvin Harris. Rihanna legújabb, Where Have You Been c. dalában és a Cheryl, Call My Name c. felvételében is benne volt a keze. 2012-re pedig harmadik önálló nagylemezét is beígérte, ami hamarosan el is készül. Ezen az albumon lesz megtalálhat a már említett Feel So Close és a Bounce. Március 30-án pedig a harmadik single is közkinccsé vált, ami szintén a toplisták élére tört. Ezúttal a Ne-Yoval közösen készített Let's Go c. felvételen van a sor, hogy meghódítsa a zenehallgatókat. A brit toplistán egy második hellyel kezdett. A Calvin Harristől megszokott dance és electro stílusjegyek ezúttal is jelen vannak a dalban, ami egyébiránt a nyáron megrendezésre kerülő Foci EB-hez kapcsolódó Pepsi reklámkampány zenéje is. Az újdonság zenei videója ma jelenhetett meg. A dalt már biztosan sokan ismeritek és kedvelitek, de a klipet egészen biztosan sokan nem láttátok még!

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek calvin harris feat ne-yo let s go calvin harris ne-yo lets go official music video calvin harris ne-yo lets go klippremier calvin harris ne-yo lets go klip calvin harris ne-yo lets go video calvin harris ne-yo lets go új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr574515263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása