Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Calvin Harris ft. Kelis - Bounce

2011.05.16. 21:49 engyus

A Skóciából származó Calvin Harris az elmúlt években igazi fellendülést vitt az európai elektronikus zene világába. Kezdetben még nem sokat mondott a neve, de az elmúlt évek során Nagy-Britannia határait átlépve, meghódította a kontinenst. A 27 esztendős előadó tavaly a Szigeten is fellépett, így már a hazai zenekedvelők előtt sem ismeretlen.

A sikeres zenész már egészen fiatalon megismerkedett az elektronikus zenével. 15 esztendős korában pedig már elkészítette első demó felvételeit is. Első albumát 2007-ben adta ki, I Created Disco címmel, amely elsősorban Angliában vált igen sikeressé. 2009-ben pedig második nagylemez is közkinccsé válhatott, mégpedig Ready For The Weekend címen.

Calvin Harris olyan neves előadókkal dolgozott már együtt, mint a Faithless, Dizzee Rascal, Kylie Minouge, Sophie Ellis-Bextor vagy éppen Tiesto. Jelenleg harmadik stúdióalbumának elkészítésén fáradozik. Az újdonsült nagylemez valamikor az év második felére várható, de címe egyelőre még nincsen. Az album előfutáraként megjelenő, első kislemez viszont már megérkezett, Bounce címen. A dal Kelis közreműködésével készült. A napokban bemutatták a Las Vegasban forgatott zenei videót is!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music bounce calvin harris napi music slágergyanús engyus calvin harris ft kelis bounce calvin harris kelis bounce calvin harris kelis bounce official music video calvin harris kelis bounce klippremier calvin harris kelis bounce videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr642909512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása