Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cheryl - Call My Name

2012.05.09. 22:59 engyus

call-my-name-cheryl-cole-new-cover-artwork.jpegCheryl Cole mostanában főleg magánéleti és egyéb problémái miatt került a középpontba. Már ha egyáltalán középpontba került. A brit lánybanda, a jelenleg szünetelő Girls Aloud egykori énekesnője 2009-ben kezdte el szólókarrierét. Azóta két nagylemezt is kiadott, de két népszerű slágeren kívül nem sokat mutatott. Ráadásul az utóbbi időben igen csak eltűnt, már ami a zene pályafutását illeti. Jóval inkább a válásáról és az X Factorból való kirúgásáról hallottunk. Nos, hogy őszinte legyek, engem ezek kevésbé érdekeltek, így boldogan kaptam fel a fejem a 2012-es új album hírének hallatán. Lehet nem kellett volna?

Cheryl Cole, vagy ahogyan újonnan kell hívni, egyszerűen csak Cheryl, még szinte tiniként kezdet a pályafutását. Első ízben sikerült megnyernie az X Factor éra előtti brit énekes tehetségkutatót, a Popstars The Rivals c. versenyt. Aztán pedig a már említett Girls Aloud tagjaként jeleskedett egészen 2008-ig. Első albuma X Factoros munkásságával párhuzamosan készült és jelent meg 3 Words címen. A legismertebb dala az első kislemez lett, a Fight For This Love. Tegyünk a szívünkre a kezünket és gondoljunk bele, hány Cheryl dal jut még eszünkbe ezen kívül? Maximum a 2010-es Promise This, ami már második, Messy Little Raindrops c. nagylemezének slágere volt. Lényegében ennyi!

Tavaly júliusban Cheryl új albumon kezdett el dolgozni. Visszatérő lemeze A Million Lights címmel jelenik meg június 18-án. Az előzetes hírek szerint a nagylemezen közreműködik majd will.i.am és Lana Del Rey is. A Londonban, New Yorkban és Los Angelesben készülő új nagylemez első kézzel fogható jele a nemrég bemutatott Call My Name c. dal, ami június 11-én jelenik majd meg hivatalos kislemezként. Számomra kicsit talán erőltetett dalról van szó. Az embernek olyan érzése van, hogy az énekesnő egy olyan stílusban próbál alkotni, amiben nem érzi jól magát. Bár ez még jól is elsülhet, hiszen rajtam kívül sok kritikus ugyanezt gondolta tavaly J. Lo és Pitbull slágeréről. Aztán látjuk mi lett belőle. Tény hogy Cheryl nem bízta a véletlenre a dolgot, és a mostanság igen népszerű Calvin Harris segítségével készítette el legújabb dalát. A közelmúltban a felvétel klipje is elkészült. Az énekesnő tagadhatatlanul gyönyörű, a koreográfia pedig igen mozgalmas. Kíváncsi vagyok egy élő fellépés során milyen produkciót fogunk hallani Cheryltől egy ilyen táncos betét közben, hiszen egy párszor már elszomorított minket hamisságával.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek cheryl call my name cheryl call my name klippremier cheryl call my name official music video cheryl cole call my name cheryl cole új dal call may name

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr214487206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása