Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Tulisa - Young

2012.04.03. 22:05 engyus

Tulisa - Young Lyrics.jpgA legutóbbi brit X Factor igazi paradigmaváltást jelentett a show történetében. Változtak a szabályok, és változott a zsűri is. Méghozzá nem is kicsit! Ugyanis a régi tagok közül csak Louis Walsh maradt meg. Az újoncok között volt Tulisa Contostavlos is, az akkor még éppen aktív N-Dubz énekesnője. Azóta a brit formáció felbomlott, Tulisa pedig az X Factorral megszerzett népszerűséget kihasználva szólókarrierbe kezdett.

A 2000-ben alakult N-Dubz tagjaként csupán mérsékelt sikereket tudott elérni. A háromtagú hip-hop formáció leginkább csak a briteknél lett igazán népszerű. Volt pár közkedvelt és ismert daluk, de ha lehet ilyet mondani, csupán egy szűk körben sikerült maradandót alkotniuk. Aztán márciusban felbomlott az együttes, melyet követően Tulisa szinte rögtön meg is jelentette első önálló dalának klipjét. A fiatal énekesnő újdonsága a Young címet kapta. Tulisa felvétele egy modern dance dal lett, ami az N-Dubz után kicsit meglepő lehet, de nyílván az énekesnő is felismerte, mi korunk divatzenéje. A májusban megjelenő, szintén Young címet viselő bemutatkozó album első kislemezdalához klip is készült. A zenei videó pont rosszkor érkezett, ugyanis Tulisa szinte a premierrel egy időben került nehéz helyzetbe. Volt barátja ugyanis kompromittáló felvételeket töltött fel róla az internetre, melyek elvonták a figyelmet Tulisa első klipjéről. Én azonban inkább a klipet mutatom meg nektek!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek tulisa young tulisa young klippremier tulisa young official music video tulisa young klip tulisa

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr184336175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása