Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Nicki Minaj - Stupid Hoe

2012.01.23. 18:18 engyus

Nicki_Minaj_-_Stupid_Hoe.jpgIgazság szerint rég láttam idegesítőbb, gagyibb és irritálóbb klipet, mint Nicki Minaj legújabb ámokfutása. A trinidadi énekesnő és rapper legújabb zenei videója... nem találok rá más szót, egyszerűen idegesítő. Az állandó vibrálás, képkocka váltás az erre érzékenyeknek biztosan nem tesz jót. A videó Hype Williams nevéhez fűződik, akitől már több remek klipet is láthattunk, ám ez most valahogy nem sikerült.

Nicki Minaj a tavalyi évben vált népszerűvé, főként Super Bass című dalával és a különböző slágergyáros énekesek felvételeiben való közreműködésekkel. Debütáló albuma november 19-én jelenhetett meg Pink Friday címen. A nagysikerű albumról nyolc kislemez került kiadásra, melyek közül öthöz zenei videó is készült. Április 3-án érkezik az énekesnő második nagylemeze, Pink Friday: Roman Reloaded címen. Decemberben két promóciós kislemez is megjelent a készülő albumhoz kötődően. Az első a Roman In Moscow, a második pedig a Stupid Hoe címet kapta. Utóbbi dalhoz készült a cikk után megtekinthető "fenomenális" alkotás. Az őrült és színes klip eddig nem igazán nyerte el a rajongók tetszését. Elég megnézni hogy a You Tube-on hányan nem kedvelték az új zenei videót.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus nicki minaj music videos új klipek nicki minaj stupid hoe nicki minaj stupid hoe klippremier nicki minaj stupid hoe video nicki minaj stupid hoe új klip stupid hoe

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr333741395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása