Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor '11 # 1. - Van még tehetség?

2011.09.01. 22:07 engyus

Elkezdődött… Itt az ősz, újra X Factor! Ráadásul X Factor a köbön! A Simon Covell agyából kipattanó show évek óta kellemes szórakozást visz az ősz unalmas hétköznapjaiba. Néha jókat nevetek a sok önjelölt hülyén. Néha meghatódom. Néha csodálkozom, honnan van még ennyi tehetség. Néha szörnyülködöm, honnan szednek ennyi majmot, és néha libabőrös leszek, mert egy-két igazi tehetség mindig felbukkan! Nálam az első helyen még mindig az eredeti brit széria az alap! Klasszisokkal jobb bármelyik átvett változattól. Tavaly óta pedig már mi is büszkélkedhetünk saját X Faktorral. Igen, még mindig K-val, amire még mindig allergiás vagyok. De elvégre magyarok vagyunk, írjuk akkor magyarul, K-val továbbra is.

Nos a brit show mellett idén ismételten útjára indul az itthoni évad is, valamint az USA-ban is debütálhat a világhírű tehetségkutató. Hála a jó égnek a Megasztár időben visszalépett, és nem indítja útnak heti cirkuszát a bohócokkal és a majmokkal. Persze ott is voltak tehetségek, de azt hiszem borzalmasan idegesítő műsornak voltunk szemtanúi a tavalyi évben, akit érdekel, olvassa el múlt év bejegyzéseit. Persze azért a végén nálam is elgurult a gyógyszer, hiszen az X FaKtor végjátszmája annyira felhúzott, hogy nem voltam hajlandó megírni a rovat utolsó bejegyzését. Szóval bocsáss meg Vastag Csaba, de nem énekeltem meg fényes és dicső győzelmedet! Szóval Megasztár kilőve marad az angol és a hazai évad. A tengerentúli beszámolókról még gondolkodom, idén időm sem lesz végignézni ennyi epizódot. A tavalyihoz képest a részletes beszámoló is rövidül, úgysem sokan olvassátok el.

A brit X már két hete elindult, két válogatón már túlvagyunk, ahol ismét értek kellemes meglepetések. Ha már meglepetések... Az angol mentorok közül csak Louis Walsh maradt meg. Cheryl Cole összeveszett Mr. Simonnal, Dannii Minogue ki tudja hová tűnt, Simon pedig az USA-ba tette át a székhelyét. Helyettük a Take That énekes, Gary Barlow, az egykori Destiny’s Child énekes, Kelly Rowland és a brit N-Dubz üdvöskéje, Tulisa zsűrizik idén. Majd meglátjuk milyen hatékonysággal. Az első két adásból két említésre méltó versenyzőt hoztam Nektek, mindenféle prológus nélkül. Tessék meghallgatni! A hazai X szombaton indul, majd jövök a szokásos részletekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr853196552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása